”Här har jag upplevt mig sedd och lyssnad på”

Ta del av vad tidigare patienter som deltagit i rehabilitering och/eller bedömning tycker om oss.

”Här på Rehabakademin har jag från början till slut upplevt mig sedd och lyssnad på i en trygg och välkomnande miljö. Jag är så tacksam över möjligheten att under ett och samma tak få träffa olika professioner med ett helhetstänk. Jag har blivit bemött med respekt, tydlighet, vänlighet och den teoretiska kunskapen som erbjuds här tillsammans med praktiska övningar har hjälpt mig på ett sätt jag bara kunde drömma om. Mina tidigare erfarenheter av den s.k. vården har lämnat mycket att önska, där jag som patient upplevt att p.g.a både tidsbrist och okunskap endast fokuserat på ”quick fix” och att ”lappa och laga”. Här ser man till HELA människan på ett hållbart sätt. Tack tack tack.”

Patient, våren 2023

”Bemötandet jag fått av läkare, psykolog och fysioterapeut har fått mig att känna enormt förtroende för Rehabakademin och den kommande behandling jag får (oavsett vad det blir). Jag kände mig verkligen sedd och förstådd. Bara det kommer underlätta för mig att kunna må bättre. Tack!”

Patient, våren 2023