Vi öppnar företagshälsa nära dig

Välkommen till nystartade AMA Företagshälsa i Solna strand. Vi erbjuder effektiva och värdeskapande tjänster för att stödja en hållbar arbetsmiljö.

Vi riktar oss framför allt till små och medelstora företag och organisationer i Solna och Sundbyberg, men tar oss gärna an uppdrag i hela Stockholmsområdet.

Vad kan du förvänta dig?

AMA Företagshälsa erbjuder framåtblickande och innovativ företagshälsovård. Våra tjänster är utformade för att främja en hållbar och säker arbetsmiljö.

Våra specialiserade tjänster inkluderar:

  • Stöd till chef och HR. Vi erbjuder expertis för att navigera i arbetsrelaterade hälsoutmaningar, stärka ledarskap och förbättra personalens välbefinnande.
  • Effektiv rehabilitering. Vi är specialiserade på långvariga och komplexa rehabiliteringsärenden. Vår tjänst inkluderar medicinsk utredning, specialistbedömningar och rehabiliteringsplanering.
  • Organisatorisk och social arbetsmiljöbedömning. Kvalitativa och kvantitativa arbetsmiljökartläggningar utifrån aktuell situation. Vi skapar evidensbaserade processer för förbättrad hälso- och säkerhetskultur. Våra insatser kan inkludera biofeedback och andra hälsoteknologier.
  • Komplexa rehabiliteringsrådgivningar och ledarskapsutveckling. Vårt fokus ligger på att främja en kultur av empati och effektiv arbetsmiljöledning.

Våra kunder kan välja att träffa våra expertteam med erfarna läkare och terapeuter på plats i Solna strand eller digitalt. På så sätt vill vi garantera flexibilitet och tillgänglighet efter behov.

AMA Företagshälsa är en del av Arbetsmiljöakademin.

Vi ser fram emot att få berätta mer om hur våra tjänster kan gynna din organisation.

Publicerad 19 juni 2024